Ansaitse palkintoja skannaamalla ostoksesi

Kirjoitus sisältää suosittelulinkkejä! Kiinnostaisiko sinua toteuttaa yrityksiä auttavaa tutkimustyötä kotoa käsin, jakamalla tietoa omista ostotottumuksistasi ja tienata palkkiona lahjakortteja? Tarkemmin ilmaistuna kyse on omien ostostietojen skannaamisesta tutkimuspalveluun, Nielsen IQ:hun.

Miten ostosten skannaaminen tapahtuu?

Kun liityt mukaan paneeliin, pääset skannaamaan ostamiasi tuotteita joko mobiilisovelluksella tai erillisellä skannerilla. Alkuvaiheiden ja opettelun jälkeen skannaaminen vie aikaa vain muutamia minuutteja sen jälkeen, kun olet käynyt ostoksilla.

Mitä Nielsen kuluttajapaneelin jäsenenä voi tienata?

Kun skannaat ostoksia Nielsenin kuluttajapaneeliin, saat palkinnoksi pisteitä joilla voit lunastaa rahan arvoisia lahjakortteja, käyttökohteina esimerkiksi IKEA, H&M, GoGift SuperGift, Dressmann, Ticketmaster.

Kun skannaat ostostietojasi Nielseni kuluttajapaneeliin, autat valmistajia ja jälleenmyyjiä ymmärtämään, minkälaisia ​​tuotteita arvostat kuluttajana. Nielsenin aktiivisena jäsenenä osallistut myös lukuisiin arvontoihin, joissa on palkintona jopa henkilöauto!

Olen itse kokeillut Nielsen IQ:n jäsenyyttä, joten ihan itselle tuntemattomasta asiasta en kerro. Oma kokemukseni jäi kuitenkin sillä tavalla lyhyeksi, että olin yksinkertaisesti laiska ja niin ”kiireinen” vastoin kuvitelmiani, että skannaamiset jäi usein tekemättä. Toimiva juttu, kunhan vaan päättää tehdä sen, minkä aloittaa! 🙂

Lue lisää ja rekisteröidy Nielseniin tästä.

Muita vinkkejä kotoa tehtävään lisätyöhön

.